Menu bankietowe

Menu bankietowe

Bufet zimny

  • półmisek mięs pieczonych i pasztetów
  • deska serów z krakersami i owocami
  • roladki z łososia faszerowane musem śmietanowo koperkowym
  • roże z łososia z przepiórczym jajem i kawiorem
  • marynowany łosoś z kolorowym pieprzem z sosem miodowo – limonkowym
  • melon w szynce parmeńskiej z kolendrą i sosem balsamicznym
  • rostbef po angielsku z sosem cumberland
  • roladka z kurczaka nadziewana kaparami i suszonymi pomidorami
  • polędwiczki wieprzowe faszerowane serem kozim i rukolą
  • rostbef na różowo z sosem francuskim z pestkami słonecznika
  • roladki szynki faszerowane musem jogurtowym i szparagami
  • roladki szpinakowe – twarogowe
  • pieczywo w szerokim asortymencie
  • masło

Bufet sałatkowy

  • sałatka z pieczonym kurczakiem, bekonem i grillowaną papryką
  • mix sałat z suszonymi pomidorami i ziołowymi grzankami
  • sałatka grecka
  • sałatka z szynki parmeńskiej, z roszponką i parmezanem
  • sałaka z wędzonego łososia, brokułami zielonymi szparagami i groszkiem cukrowym
  • roladki z soli na delikatnym musie krabowym

Bufet gorący

  • polędwiczki wieprzowe w sosie z marynowanego zielonego pieprzu
  • filet z kurczaka w salsie
  • pieczony schab karkowy z grzybami leśnymi w sosie maślano – pieczeniowym
  • tarta z pieczonym bakłażanem, pomidorkami koktajlowymi i serem feta
  • zapiekana pierś kurczaka faszerowana serem halloumi i szynką parmeńską

Napoje

  • kawa z expresu cukier biały i brązowy, mleko
  • wybór herbat smakowych, cukier biały i brązowy, cytryna
  • woda mineralna (gazowana i niegazowana)
  • soki czarna porzeczka, pomarańczowy, jabłkowy