Menu bankietowe
Bufet zimny
- półmisek mięs pieczonych i pasztetów
- deska serów z krakersami i owocami
- roladki z łososia faszerowane musem śmietanowo koperkowym
- roże z łososia z przepiórczym jajem i kawiorem
- marynowany łosoś z kolorowym pieprzem z sosem miodowo – limonkowym
- melon w szynce parmeńskiej z kolendrą i sosem balsamicznym
- rostbef po angielsku z sosem cumberland
- roladka z kurczaka nadziewana kaparami i suszonymi pomidorami
- polędwiczki wieprzowe faszerowane serem kozim i rukolą
- rostbef na różowo z sosem francuskim z pestkami słonecznika
- roladki szynki faszerowane musem jogurtowym i szparagami
- roladki szpinakowe – twarogowe
- pieczywo w szerokim asortymencie
- masło
Bufet sałatkowy
- sałatka z pieczonym kurczakiem, bekonem i grillowaną papryką
- mix sałat z suszonymi pomidorami i ziołowymi grzankami
- sałatka grecka
- sałatka z szynki parmeńskiej, z roszponką i parmezanem
- sałaka z wędzonego łososia, brokułami zielonymi szparagami i groszkiem cukrowym
- roladki z soli na delikatnym musie krabowym
Bufet gorący
- polędwiczki wieprzowe w sosie z marynowanego zielonego pieprzu
- filet z kurczaka w salsie
- pieczony schab karkowy z grzybami leśnymi w sosie maślano – pieczeniowym
- tarta z pieczonym bakłażanem, pomidorkami koktajlowymi i serem feta
- zapiekana pierś kurczaka faszerowana serem halloumi i szynką parmeńską
Napoje
- kawa z expresu cukier biały i brązowy, mleko
- wybór herbat smakowych, cukier biały i brązowy, cytryna
- woda mineralna (gazowana i niegazowana)
- soki czarna porzeczka, pomarańczowy, jabłkowy
Pliki Cookies
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies.