Menu na przyjęcie komunijne
Przekąski zimne
- półmisek mięs pieczonych i pasztetów
- deska serów z krakersami i owocami
- rostbef pieczony z sosem francuskim
- rolada szpinakowa z łososiem wędzonym i serkiem cytrynowym
- jaja faszerowane łososiem, pieczarkami kozim serem i pomidorami
Sałatki
- sałatka z kurczakiem, serem brie i grillowanym ananasem
- sałatka z młodego szpinaku z pomidorem, prażonym boczkiem, parmezanem i sosem balsamico
Obiad
- tradycyjny rosół drobiowo – wołowy z kołdunami
- toskańska pomidorowa z Pesto bazyliowym, parmezanem i grzankami
- polędwiczki wieprzowe w sosie camembert i musztardą dijon
- filet z kurczaka nadziewany mozzarellą, świeżą bazylią i pomidorami
- łosoś pieczony w sosie porowym na białym winie
- ziemniaki opiekane/ włoskie kluseczki gnocchi /risotto z warzywami
- Mix warzyw z pary/ bukiet surówek
Pliki Cookies
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies.